logoznak TAAT

Zpevněné plochy kolem rodinného domu

Zajistíme i zhotovení zpevněných ploch.

Zpevněné plochy

Chcete se inspirovat možnostmi vatriant a typů zpevněných ploch? Můžete přejít na tyto stránky výrobce.

Betonová dlažba je oblíbenou volbou pro venkovní povrchy jako jsou terasy, chodníky, parkoviště a jiná prostranství s nároky na odolnost a trvanlivost. V následujícím textu popíšu výhody betonové dlažby a faktory ovlivňující její provedení, náklady a rychlost provedení.

Popis: Betonová dlažba se vyrábí ze směsi cementu, vody, písku, kamene a dalších přísad, které jsou namíchány do betonu. Tato směs se nalije do forem, kde se suší a tvrdne. Betonová dlažba se vyrábí v různých velikostech, tvarech a barvách, což umožňuje vytvářet různé designové prvky a kombinace. Betonová dlažba může být instalována na různé podklady, včetně kompaktní hlíny, písku, kamenů a betonu.

Výhody:

Náklady na betonovou dlažbu:

Cena betonové dlažby se liší v závislosti na velikosti plochy, tvaru a provedení. Průměrná cena za metr čtvereční se pohybuje v rozmezí od 500 do 1000 korun za metr čtvereční. Při výpočtu ceny je třeba brát v úvahu také náklady na materiály, práci a případné úpravy povrchu.

Rychlost provedení:

Rychlost provedení betonové dlažby závisí na velikosti plochy, tvaru a složitosti instalace. Malé plochy a jednoduché tvary lze nainstalovat během jednoho dne, zatímco větší plochy a složitější

PVC zámková dlažba je typ dlažby vyrobený z polyvinylchloridu (PVC), která se skládá z jednotlivých panelů, které se snadno spojují pomocí zámku. Tento typ dlažby je ideální pro venkovní použití, jako jsou chodníky, parkoviště a terasy.

Výhody PVC zámkové dlažby:

Provedení PVC zámkové dlažby:

Pro instalaci PVC zámkové dlažby je nutné připravit rovný a pevný základ, na který se následně kladou jednotlivé panely dlažby. Dlažby se následně propojují pomocí zámkového systému, který zajišťuje pevné spojení a stabilitu povrchu.

Náklady na PVC zámkovou dlažbu:

Cena PVC zámkové dlažby se liší v závislosti na velikosti plochy, typu a provedení. Průměrná cena za metr čtvereční se pohybuje v rozmezí od 600 do 1200 korun za metr čtvereční. Při výpočtu ceny je třeba brát v úvahu náklady na materiály, práci a případné úpravy povrchu.

Rychlost provedení:

Rychlost provedení PVC zámkové dlažby závisí na velikosti plochy, tvaru a složitosti instalace. Malé plochy a jednoduché tvary lze nainstalovat během jednoho dne, zatímco větší plochy a složitější tvary mohou vyžadovat více času.

Kontaktní formulář

logoznak TAAT

© 2022, TAAT Consulting s.r.o
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, je bez předchozího souhlasu TAAT Consulting s.r.o zakázáno.

Provozovna:
Chlumecká 1539
198 00 Praha 14 - Kyje
T: +420 704 903 903
E: info@dum-top.cz